exodraft a/s Kasten Rönnowsgatan 3B 4tr SE-302 94 Halmstad Tel: 08-5000-1520

Cases

Här nedan kan du läsa ett urval av våra erfarenheter, och du kan också se alla de bra idéer som finns runt elektroniskt styrda skorstensdrag och värmeåtervinning som har förvandlats till konkreta lösningar och affärsfördelar. Detta är ett stort urval av våra nationella och internationella erfarenheter.

Case: Varmeåtervinning hos Landbäckerei Schröder i Tyskland

Landbäckerei Schröder är ett bageri som ligger i Großtreben i Norra Sachsen, Tyskland som har varit familjeägt sedan 1920.


Landbäckerei Schröder är ett bageri som ligger i Großtreben i Norra Sachsen, Tyskland som har varit familjeägt sedan 1920. Under 2017, under en expansion av bageriet, installerades ett värmeåtervinningssystem från exodraft. Det visade snabbt på betydande energibesparingar.
Läs mer här

Varmeåtervinning hos Schwarze Bageri og Konditori i Tyskland

Schwarze bageri och konfektyr i Bennewitz, nära Leipzig, grundades 1921 av Max Schwarze.

Schwarze bageri och konfektyr i Bennewitz, nära Leipzig, grundades 1921 av Max Schwarze. Idag, så fortsätter hans barnbarn Percy och Ken Schwarze familjetraditionen som profesionella bagare. Med fem specialiserade butiker och tre mobila försäljningsställen, förser de sina kunder med bakverk gjorda på lokala råvaror.Läs mer här

Se översikt av levererade & installerade system

Ta en titt på våra referenser och få en uppfattning om vad vi gör. Vi skulle gärna träffa dig vid ett personligt möte, för att ge dig en inblick i vår kunskap om värmeåtervinning från ånga och heta rökgaserna - och samtidigt visa hur vi kan hjälpa dig.

Det ökande antalet nöjda kunder spridda över olika branscher är vår bästa referens.

Nedan ser du ett urval av våra nöjda många kunder som använder våra produkter för att uppnå dagliga energibesparingar. Våra industriella lösningar omfattar luft-vatten-värmeåtervinning och in-line-rökgasfläktar/system.

referenceimg1