UK_flag DK_flag DE_flag cookies_logo
info@exodraft.se
E-mail address
+46 (0)8-5000 1520
Telefonnummer

Schröder Bageri

Landbäckerei Schröder är ett bageri som ligger i Großtreben i Norra Sachsen, Tyskland som har varit familjeägt sedan 1920.

Den har sex butiker som förser regionen med sina prisbelönta produkter baserade på egna recept.

Här stöds traditionella hantverk med moderna ugnar och automatiserade processer.

Under 2017, under en expansion av bageriet, installerades ett värmeåtervinningssystem från exodraft. Det visade snabbt på betydande energibesparingar.

Dra nytta av den energi som lagras i överskottsvärme från dina ugnar och använd den för att värma upp vatten för ditt värmesystem, rengöring av utrustning, dusch och mycket mer. exodraft utvecklar, testar och optimerar sina produkter i sitt eget testlaboratorium.

Det är inom dessa väggar som grunden för effektiv värmeåtervinning skapas. exodraft planerar, och levererar kompletta värmeåtervinningssystem för rökgas, ånga eller värme och sätter dem därefter i drift, vilket gör att ni kan njuta av fördelarna.

Fyll i detta utvärderingsformulär för att ta reda på din värmeåtervinningspotential

Hur ser du helst att din återhämtade värme används (du kan välja flera alternativ)?:
Överförs till fjärrvärmesystemetAnvänds i produktionsprocesserUppvärmning av fabrik, lager eller kontorAnvänds för absorptionskylare/kylningVarmt vatten för badmöjligheterLuftridå och luftvärmesystemVarmt vatten för allmän rengöring/tvättÖvrigt