UK_flag DK_flag DE_flag cookies_logo
info@exodraft.se
E-mail address
+46 (0)8-5000 1520
Telefonnummer

Om oss

Exodraft-low-22-of-156

En tydlig mission

Vi på exodraft har ett tydligt uppdrag. Vi vill utveckla och sälja mekaniska rökgassystem och värmeåtervinningssystem av högsta möjliga kvalitet. Vi gör livet för våra kunder enklare och säkrare och därmed bidrar vi till en mer effektiv förbränning för att skydda miljön. Vi lyckas med detta över hela världen med stor framgång.

Framgångsrika genom kvalitet

Vår framgång bygger främst på kompetensen hos våra högt kvalificerade medarbetare inom teknik, produktutveckling, service, språk, marknadsföring och management. Utöver det är det vanligt att exodraft etablerar platta och öppna hierarkier för att möjliggöra en snabb och nära dialog internt såväl som med våra kunder. På så sätt ser vi till att genomförandet av våra idéer tar så kort tid som möjligt.

Internationella och lokala

exodraft är ett danskt företag som erbjuder den bästa sortens produkter till kunder i mer än 40 länder. Det innebär att vi är marknadsledande inom området mekaniska rökgassystem och värmeåtervinningssystem. Tack vare vår lokala närvaro är vi alltid nära våra kunder. Våra kontor finns i: Tyskland, Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien och Frankrike. Vi har också partners i USA och på olika europeiska marknader. På så sätt kan vi kombinera internationell verksamhet med lokalt engagemang.

Utveckling

Från eldstäder till industriugnar

Först koncentrerade sig exodraft på lösningar för privatkunder. Idag levererar vi systemlösningar; alltifrån privata eldstäder med rökgasfläktar och värmeåtervinningssystem för större industrianläggningar. Tack vare våra effektiva värmeåtervinningssystem, drar våra kunder i branschen nytta av enorma energibesparingar.

Komplexa lösningar och en växande efterfrågan

I början var utformningen av våra rökgasfläktar ganska enkel men tack vare den snabba utvecklingen inom teknik och design kunde vi erbjuda effektivare och mer värmebeständiga system. Detta resulterade i en slutprodukt som var redo för massproduktion och hjälpte företaget att möta den växande efterfrågan.

ISO-certifierat kvalitet

Vi på exodraft optimerar och utvecklar ständigt våra produkter ytterligare. Kvalitet och dokumentation är två av hörnstenarna för framställningen av våra systemlösningar. Vi är ISO9001-certifierade och erbjuder detaljerade manualer som är anledningen till att vi kan dokumentera vår höga kvalitet för danska och internationella normer när som helst. Vi är vana att arbeta med teknik som ger oss en bättre effektivitet och säkerhet. exodrafts produkter och system gör fördelningarna tillgängliga för privata hushåll samt den bransch där det alltid finns en efterfrågan på säker rök och värmeåtervinning från avgaser och ånga.

organisation

Riktning: Nya mål

exodraft är marknadsledande inom området mekaniska rökgassystem och sätter ständigt nya mål för att tillfredsställa sina höga krav på service och innovativa lösningar.

Även under de kommande decennierna kommer exodraft fortsätta att sätta standarden för rökgasfläktar och värmeåtervinningssystem på marknaden.

Låt oss beräkna hur mycket energi, CO2 och pengar du kan spara!

Kontakta oss eller fyll i formuläret och få en gratis beräkning av hur mycket energi och CO2 du kan spara.

Samtidigt får du vårt nyhetsbrev med information om produktlanseringar, nya fall, kampanjer och tävlingar – samt den senaste kunskapen om värmeåtervinning.