exodraft a/s Kasten Rönnowsgatan 3B 4tr SE-302 94 Halmstad Tel: 08-5000-1520

Referenser

Här nedan kan du läsa ett urval av våra fallstudier, och du kan också se alla de bra idéer som finns runt elektroniskt styrda skorstensdrag och värmeåtervinning som har förvandlats till konkreta lösningar och affärsfördelar. Detta är ett stort urval av våra nationella och internationella fallstudier.

Schwarze Bageri

Schwarze bageri och konfektyr i Bennewitz, nära Leipzig, grundades 1921 av Max Schwarze. Idag, så fortsätter hans barnbarn Percy och Ken Schwarze familjetraditionen som profesionella bagare. Med fem specialiserade butiker och tre mobila försäljningsställen, förser de sina kunder med bakverk gjorda på lokala råvaror. I detta moderna bageri, produceras färska och högkvalitativa produkter, tillverkade av traditionella recept och tids-hedrade hantverk, men modern och miljövänlig teknik har även funnit på plats här. Som ett exempel, så infördes det 2015, ett mer effektivt värmeåtervinningssystem för gaseldade ugnar, som installerades och togs i drift. Se mera här

Schröder Bageri

Landbäckerei Schröder är ett bageri som ligger i Großtreben i Norra Sachsen, Tyskland som har varit familjeägt sedan 1920. Den har sex butiker som förser regionen med sina prisbelönta produkter baserade på egna recept. Här stöds traditionella hantverk med moderna ugnar och automatiserade processer. Under 2017, under en expansion av bageriet, installerades ett värmeåtervinningssystem från exodraft. Det visade snabbt på betydande energibesparingar. Se mera här

Se översikt av levererade & installerade system

Ta en titt på våra referenser och få en uppfattning om vad vi gör. Vi skulle gärna träffa dig vid ett personligt möte, för att ge dig en inblick i vår kunskap om värmeåtervinning från ånga och heta rökgaserna - och samtidigt visa hur vi kan hjälpa dig.

Det ökande antalet nöjda kunder spridda över olika branscher är vår bästa referens.

Nedan ser du ett urval av våra nöjda många kunder som använder våra produkter för att uppnå dagliga energibesparingar. Våra industriella lösningar omfattar luft-vatten-värmeåtervinning och in-line-rökgasfläktar/system.

referenceimg1